Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Lifestyle interview – Jaimie Knaap

By 1 november 2019No Comments
Lifestyle interview - 10 Pics Lover Jaimie Knaap

“Door het maken van mooie reizen verzamelen we iedere keer weer waardevolle herinneringen.”

Als de Travel Designer heeft Jaimie van haar grote passie reizen haar werk gemaakt. Ze regelt luxe en bijzondere reizen voor haar klanten en ook zelf stapt ze zeer regelmatig in het vliegtuig om de mooiste plekken op aarde te ontdekken. Niet zo gek dus dat haar camera’s en telefoon ieder jaar duizenden foto’s te verwerken hebben.

Wat is jouw favoriete bezigheid:

Van mijn favoriete hobby heb ik ook mijn werk kunnen maken en daar word ik echt ontzettend blij van! Ik hield altijd al van het organiseren van tripjes en reizen voor familie en vrienden, en heb daar als de Travel Designer mijn werk van gemaakt. Ik kan urenlang verdwalen in reisgidsen en internet op zoek naar de mooiste reizen voor mijn klanten.

Dat klinkt als de ideale baan en hobby!

Het is ook een ontzettend leuke baan. Door het volgen van mijn passie voelt het bijna niet als werken. Ook mijn man Xander en onze zoon Kix houden gelukkig van reizen en daar maken we graag tijd voor vrij. Werken is hartstikke leuk, maar genieten van en met het gezin vinden wij enorm belangrijk. Door het maken van mooie reizen verzamelen we iedere keer weer waardevolle herinneringen. Niet te vergeten dat we ook in kleine momenten het geluk vinden, zoals over het strand rennen met Kix.

Hoe probeer je die waardevolle herinneringen vast te leggen?

Zowel van onze reizen als van het dagelijkse leven probeer ik zoveel mogelijk foto’s te maken. Op vakantie is dit vanzelfsprekend, maar thuis moet ik er echt even bij stilstaan. Juist die kleine momenten vastleggen, is zo mooi. Stonden deze foto’s vroeger nog allemaal op de telefoon, de camera of de computer, inmiddels ben ik een trouwe klant van 10Pics. Het is zo makkelijk om op deze manier een fotoboek te maken. Volgens mij heb ik al 10 fotoboeken door ze laten maken, haha! Ik ben hier enorm blij mee, want ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen.

Bekijk je de boeken regelmatig?

De boeken zijn ontzettend gaaf dus het is iedere keer weer leuk is om er even doorheen te bladeren. Het is zo zonde als er niks met foto’s gedaan wordt, ik kan 10Pics iedereen aanraden. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik sinds dit jaar ook ben gestart met het jaarabonnement. Elke maand stuur ik 10 foto’s door en 10Pics zet het in een fotoboek. Na het eerste half jaar kreeg ik een preview en kon ik ook nog mijn eigen inbreng geven waardoor het echt mijn boek wordt, het is een topconcept!

Ook mooie herinneringen maken?