Skip to main content

Winkelwagen

Actie

1 jaar 10Pics! Interview met Inge.

By 4 december 2019maart 5th, 2020No Comments
10Pics fotoboek actie
10Pics 1 jaar bestaan fotoboek
10Pics 1 jaar Inge Walta
Zet de feesthoedjes op...

“Het eerste jaar 10Pics is echt voorbij gevlogen!”

10Pics bestaat deze maand 1 jaar! Een leuke reden voor ons om dit keer niet een enthousiaste klant het hemd van het lijf te vragen, maar onze eigen 10Pics-eigenaresse Inge Walta.

Gefeliciteerd, 10Pics 1 jaar! Genoeg reden voor een feestje : )

Inge: “Ja, wat is dat eerste jaar voorbijgevlogen! Het is zo gaaf om te zien wat we in het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben. Er is ontzettend hard gewerkt om 10Pics in de markt te zetten en bekendheid te genereren. Van netwerkborrels aflopen, de website continu optimaliseren, advertenties inkopen en we hebben zelfs op een ‘baby’-festival gestaan. Super afwisselend en daarom superleuk om te doen.

Een baby-festival? Wat heeft dat ook alweer te maken met onze fotodienst?

Haha, ja! We hebben met 10Pics op het festival ‘In de wolken’ van het magazine ‘Ouders van Nu’ gestaan. Juist voor alle (toekomstige) moeders is 10Pics een enorme uitkomst. Gemiddeld maken nieuwe moeders zo’n twintig foto’s per dag van hun pasgeboren baby’tje en het toch prachtig om deze in een fotoboek weer terug te zien.

Wat was het absolute hoogtepunt van het afgelopen jaar?

De start en de aankondiging van dit bedrijf was echt heel bijzonder. Het is vreselijk spannend om een nieuw bedrijf te lanceren – zitten mensen er wel op te wachten?- , maar er kwamen zo ontzettend veel enthousiaste reacties binnen, dan weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Wat heb je van dit eerste jaar geleerd?

Zonder twijfel; grenzen aangeven. Als je zelf zo gepassioneerd bent over het bedrijf en iedereen omarmt de dienst, dan verlies je snel de privé/werk balans. Het voelt namelijk niet als werken als je iets doet dat zoveel energie oplevert. Maar er is ook een gezin dat aandacht vraagt én verdient.

Hoe staat het eigenlijk met jouw fotoboeken? Is het een typisch gevalletje van ‘Bij de loodgieter thuis lekt de kraan’?

Dat spreekwoord geldt gelukkig niet voor mij, haha! Van elke vakantie en ieder weekendje weg heb ik een fotoboek(je). Ook voor allebei de kinderen ben ik 80% bij. Daarnaast maak ik nu zelf natuurlijk ook gebruik van het 10Pics abonnement. Iedere maand 10 foto’s sturen en ik heb er geen omkijken meer naar.

Hoe zien de komende vijf jaar voor 10Pics eruit?

Allereerst blijven we keihard aan onze naamsbekendheid werken. Heel Nederland moet ons gaan kennen. Daarnaast vind ik het leuk om steeds weer nieuwe acties te bedenken om onze (toekomstige) klanten te verrassen. Zo hebben we nu de actie dat een klant na zes maanden de mooiste foto’s uitgeprint toegestuurd krijgt. Het is een kleinigheidje, maar wel nét dat beetje extra. En ach, we zijn pas een jaar onderweg en moet je zien wat we allemaal in 1 jaar tijd hebben neergezet. Ik kan alleen maar met enorm veel trots terugkijken op het afgelopen jaar. Als de komende vijf jaar net zo leuk worden als het afgelopen jaar, dan teken ik daar zonder twijfel voor. Maar nu…eerst tijd voor een feestje!”

Ook mooie herinneringen maken?