Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Lifestyle interview – Danique Vallinga

By 28 december 2019No Comments
10Pics lover Danique Vallinga
10Pics lover Danique Vallinga
Lifestyle interview - 10Pics Lover Danique Vallinga

“Ik hoef in ons drukke leven niet meer om te kijken naar het maken van een fotoboek en dat is een heel prettig idee”

Als moeder van de bijna zes maanden oude Noud, heeft Danique al duizenden foto’s van haar ventje gemaakt. Het is voor haar een enorme uitkomst dat 10Pics de mooiste foto’s in een fotoboek vormgeeft.

Je bent onlangs moeder geworden, gefeliciteerd! Hoe staat het met de drukte rondom een extra gezinslid?

Ja, dat klopt! Op 8 juli zijn wij de papa en mama geworden van ons prachtige zoontje Noud. Onlangs ben ik weer begonnen met werken na mijn verlof, dus het is momenteel wel even drukker dan normaal. Daarnaast hebben we ook een rijk sociaal leven dat we goed willen onderhouden en gaat thuis natuurlijk alles gewoon door. Het is weer even heel een nieuwe fase. Gelukkig werkt mijn man van de middag tot in de avond, dus we hebben overdag lekker veel tijd samen.

Hoe besteed jij de schaarse vrije tijd het liefst?

Ik vind het heerlijk om met Noud en mijn man door het bos of het park te lopen. Daarnaast proberen we ook tijd voor ons tweeën in te plannen, dat vinden we beiden belangrijk. Met vriendinnen ga ik graag lunchen of eten we gezellig bij elkaar, dan neemt iedereen zelfgemaakte hapjes mee.

Mijlpalen vastleggen

De afgelopen maanden maak ik veel meer foto’s dan normaal, iedere blik van Noud wil ik vastleggen. Mijn mooiste foto tot nu toe is een foto van Noud en mij samen dat hij voor het eerst lacht. Dat was zo’n waardevol moment en ben echt blij dat we van die mijlpaal een foto hebben. Ik maak alle foto’s met mijn iPhone, vooral de portretstand maakt loeischerpe foto’s, heel gaaf! Van de honderden foto’s selecteer ik de leukste en die stuur ik door naar 10Pics.

Boek nummer twee is in de maak

Inmiddels is het eerste fotoboek al binnen en zijn we met het tweede boek bezig. Ik vind foto’s belangrijk en  daarom is 10Pics een enorme uitkomst voor mij. De fotoboeken zijn van een supermooie kwaliteit met dikke bladen en ook vlakliggend prachtig. Ik hoef in ons drukke leven niet meer om te kijken naar het maken van een fotoboek en dat is een heel prettig idee.

Ook mooie herinneringen maken?