Skip to main content

Winkelwagen

Actie

Moederdag actie – geef een 10Pics fotoboek cadeau!

By 20 april 2020april 21st, 2020No Comments

Te leuk Moederdag-cadeau van 10Pics

Wat geef je aan iemand die altijd zegt: ‘Oh, je hoeft niets te kopen hoor. Ik vind het allang gezellig als jullie even langskomen.’ Een bosje bloemen? Leuk, maar dat voelt wel een beetje standaard. Een zelfgemaakte appeltaart? Ook leuk, maar is weer zoveel werk. Het is ieder jaar weer een lastminute ramp die je eigenlijk al ver van tevoren had zien aankomen: wat geven we mama voor Moederdag?

Stop maar met zoeken!
Wij hebben het ideale Moederdag-cadeau voor je bedacht.

Familie-app in een fotoboek

Je kent het ongetwijfeld, de familie-app. Een WhatsApp-groep waarin het hele gezin of de hele familie elkaar op de hoogte brengt. Lief en leed wordt gedeeld en foto updates worden heen en weer geslingerd. Van leuke reisjes die gemaakt worden, een been dat in het gips zit, kinderen die voor het eerst naar school gaan, de diversiteit in zo’n app is enorm. Het is een heus dagboek van het gezin geworden als je het allemaal zou uitprinten.

Moederdag actie

Toch gebeurt er na het versturen van de updates naar elkaar helemaal niks meer met die leuke alledaagse foto’s. En dat is toch zonde? Daarom hebben wij bij 10Pics een leuke actie voor Moederdag bedacht: geef jouw moeder een mooi vormgegeven fotoboek met daarin de 50 leukste foto’s van de familie-app. Origineel, simpel, gemakkelijk en vooral snel te regelen! Want wat is er leuker dat het geven van de herinneringen vormgegeven in een mooi jasje?

Klik hier voor de leukste acties