“Elke foto heeft zijn eigen unieke verhaal en kan ons terugbrengen naar kostbare momenten uit het verleden.”

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Herinneringen zijn kostbaar en het bekijken van foto’s is een geweldige manier om ze opnieuw te beleven. Elk beeld heeft zijn eigen verhaal, vastgelegd als dierbare herinneringen, ontroerende en vergeten momenten. Ook voor mij. Het is nu 13 jaar geleden dat ik zwanger was van mijn eerste kindje. Ik was 30 lentes jong en genoot van het leven in Amsterdam, samen met een leuke man aan mijn zijde. We maakten plannen voor de toekomst, hadden heerlijke en eerlijke gesprekken over waar we wilden wonen en hoe we ons werk wilden regelen.

Toen sloeg het noodlot toe: die leuke man, de vader van mijn eerste kindje, overleed. Dit was niet de afspraak. Hoe kon dit gebeuren? Mijn wereld stortte in en de grond werd onder mijn voeten weggeslagen…

Inmiddels zijn we 13 jaar verder en ik voel me dankbaar. Dankbaar voor de tijd die we samen hebben gehad, de mooie herinneringen aan kleine momentjes, vakanties en feestdagen. Ik ben blij dat ik graag fotografeer, want het is zo bijzonder om samen met mijn oudste kind door de fotoboeken te bladeren en haar op deze manier haar ‘echte’ vader te laten leren kennen.

Carpe diem!

Deze bofkont heeft twee vaders, want wat ben ik blij en gelukkig met mijn huidige partner. Met hem deel ik al lang lief en leed. Samen hebben we een zoon gekregen en vormen we met zijn vieren een gezin. Zelfs de jongste geniet ervan om verhalen te horen en door de fotoboeken te bladeren. Want deze papa hoort er ook gewoon bij!

Leef in het nu en geniet van de kleine geluksmomentjes, vergeet ze niet vast te leggen en maak ze tastbaar in een prachtig fotoboek. Jouw telefoon staat vast vol met duizenden foto’s, maar uiteindelijk belanden ze vaak op een harde schijf en worden ze misschien nooit meer bekeken. Zonde!

Om het maken van een fotoboek makkelijker en tijdbesparender te maken, heb ik 10Pics ontwikkeld. Een dienst waarbij je elke maand gemakkelijk 10 foto’s kunt appen. Na 12 maanden transformeer ik deze voor jou tot een prachtig beeldverhaal in een mooi fotoboek. Dag schuldgevoel, hallo kostbare tijd!

Carpe Diem!

Nooit meer ongebruikte foto’s

Verzamel maandelijks 10 foto’s

en laat 10Pics je fotoboek maken