“Warme familie momenten”

Onverwacht, eigentijds, tikje eigenwijs…

Wat leuk dat je er bent. 10Pics Fotografie is gespecialiseerd in Portret, Zwangerschaps -en Newbornfotografie. Maar ook voor Bedrijfsfotografie kun je bij mij terecht.

Mijn kracht is werken met natuurlijk licht en het creëren van een zo ontspannen mogelijke sfeer, voor een mooi eindresultaat.

Mooie momenten leg ik vast. Die mooie zwangere dame, met natuurlijk de nadruk op de buik en het stralende gezicht erbij. Het gezinsgeluk of juist de weg naar een nieuwe mooie start. Mijn kracht is werken met natuurlijk licht en het creëren van een zo ontspannen mogelijke sfeer, voor een mooi eindresultaat.

“Enthousiast, creatief en een tikkeltje gek dat ben ik. Ik hou ervan op subtiele en serene manier het mooiste en het tastbaarste moment vast te leggen”.

Zoek jij sprekende foto’s voor jouw bedrijf of event?

Zoals gezegd ben ik een enthousiaste, creatieve duizendpoot en een tikkeltje gek. Wie ben ik? Inge Walta-Celie. Naast mijn bedrijf in te gekke fotoboeken en familiefotograaf, word ik ook ingehuurd voor bedrijfsfotografie. Laat mijn karakter hier nou eens perfect voor geschikt zijn.

Dat doe ik voor MKB bedrijven, te gekke events maar ook voor zelfstandigen en ZZP’ers. Voor hen maak ik foto’s van hun bedrijf, welke ze kunnen gebruiken voor de website of juist voor commerciële doeleinden. Maar ook natuurlijk voor social media, wat voor bedrijfsfoto’s je ook zoekt, ik kan hierin veel voor je betekenen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen hoe we een gave bedrijfsrapportage of profiel fotoshoot voor jouw bedrijf kunnen realiseren.

Bedrijfsfotografie

€60,00 exclusief BTW

Privéfotografie

Portretsessie / zwangerschap / Familieshoot
60 min
Max. 6 personen
10 digitale foto’s
Harmonicaboekje met 18 foto’s
Locatie nader te bepalen.

€ 115,00

Newbornshoot

Baby niet ouder dan 14 dagen
Max. 180 min.
25 digitale foto’s
Harmonicaboekje 18 foto’s
Locatie thuis

€195,00

Buiten een straal van 25 km vanaf Heemskerk, wordt er 0,50 cent per gereden KM in rekening gebracht.

Op zoek naar gave foto’s?

Zoek dan niet verder.

Ik help je aan sprekende beelden!