Fotoboek abonnement

10 foto’s per maand, 1 fotoboek per jaar

Jaar in, jaar uit maak je honderden, misschien wel duizenden foto’s. Digitaal kom je om in tientallen fotomapjes en je smartphone loopt over. En ooit, (echt waar!) ooit ga je dat fotoboek maken. Sure, we know better…

Start daarom vandaag nog jouw 10Pics abonnement en stuur maandelijks jouw 10 leukste foto’s toe. Bij aanmelding krijg je extra cadeau een A4 poster met jouw mooiste foto. Na 6 maanden ontvang je een te gekke preview inclusief een persoonlijk cadeau en na 12 maanden ontvang je een prachtig vormgegeven fotoboek. Dag schuldgevoel, hallo kostbare tijd!

Ja, ik wil maandelijks 10 foto’s toesturen en na 1 jaar een onvergetelijk boek ontvangen! 📸

Wie maakt mijn fotoboek?

De 10 foto’s die jij maandelijks toestuurt zijn persoonlijk. Daarom is het wel zo fijn om te weten wie de foto’s ontvangt en het uiteindelijke fotoboek maakt. Ik zal je direct gerust stellen… 10Pics is een zeer persoonlijke service.

Mijn naam is Inge. Ik ben fotografe en online onderneemster en ik ben de persoon naar wie je de foto’s stuurt en jouw fotoboek maakt. Je kunt mij jouw foto’s toesturen via WhatsApp, Telegram of WeTransfer. Ik ga zeer zorgvuldig met jouw foto’s om en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat jouw foto’s op het internet worden gepubliceerd.

Mijn doel is om foto’s de aandacht te geven die ze verdienen. Want wat is er nou leuker om zo nu en dan eens heerlijk te bladeren in een fotoboek met foto’s van jouw prachtjaar?

Ja, start mijn abonnement
Over 10Pics
Over 10Pics
Over 10Pics Inge Walta

Hoe stuur ik de foto’s toe?

Maandelijks stuur je jouw 10 mooiste foto’s toe. Natuurlijk willen we dat proces zo eenvoudig mogelijk laten verlopen. Omdat 95% van de foto’s tegenwoordig met een smartphone wordt geschoten hebben we ervoor gekozen om WhatsApp te gebruiken.

Maak je geen gebruik van WhatsApp of staan je foto’s op je computer, laptop of externe harde schijf? Geen probleem! Je kunt ze ook toesturen via WeTransfer of Telegram. Het e-mailadres (wanneer je kiest voor WeTransfer) of het telefoonnummer (wanneer je kiest voor WhatsApp of Telegram) ontvang je zodra je abonnement is gestart.

Wil je geen abonnement en heb je genoeg foto’s om in één keer een fotoboek te laten maken? Bestel dan het 10Pics fotoboek.

Ja, start mijn abonnement

Kwaliteit van het boek

Een fotoboek van 10Pics is van prachtige kwaliteit. Zo is elk boek standaard vlakliggend. Dit betekent dat de pagina’s vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Vooral panorama foto’s komen op die manier volledig tot hun recht. Het papier is zeer stevig met een gewicht van 340 gram en een satijnglanzen afwerking.

De omslag bestaat uit een harde kaft welke voorzien is van een foto. De foto die op de kaft wordt gebruikt is in overleg. Voor het allerbeste resultaat worden kleine nabewerkingen uitgevoerd. Denk daarbij aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan.

Ja, start mijn abonnement

Andere veelgestelde vragen

Hoeveel foto's kunnen er in het fotoboek?

In het fotoboek kunnen maximaal 120 foto’s worden geplaatst. Heb je minder foto’s? Dan is dat natuurlijk geen probleem en worden er minder foto’s in het boek verwerkt. Wij adviseren wel om minimaal 60 foto’s in het boek te verwerken om een ‘leeg’ boek te voorkomen.

Natuurlijk gaat dit geen probleem worden aangezien jij 10 foto’s per maand mag doorsturen 🙂

Wat is het formaat van het boek?

Bij het bestellen van het boek heb je de keuze uit vier verschillende formaten, namelijk:

  • Vierkant normaal (210 x 210 mm)
  • Vierkant groot (300 x 300 mm)
  • A4 liggend (297 x 210 mm)
  • A4 staand (210 x 297 mm)

Wat kost het laten maken van een fotoboek?

Het laten maken van een fotoboek kost € 12,50 per maand, gedurende 12 maanden. Voor dit bedrag krijg je na een jaar een kwalitatief hoogstaand boek met topkwaliteit fotopapier. Daarnaast wordt het boek persoonlijk voor jou gemaakt door Inge, de eigenaresse van 10Pics. Er wordt daarbij zeer secuur met jouw foto’s omgegaan. Ook nabewerkingen van foto’s (denk aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan) zijn bij deze prijs inbegrepen.

Moet ik een tekst meesturen met de foto’s?

Bij het versturen van de foto’s mag je een tekst per foto of een korte samenvatting van de foto’s meesturen, maar dit hoeft zeker niet.

Hoeveel invloed heb ik zelf op het uiteindelijke fotoboek?

Mocht je specifieke wensen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. Voeg ze toe wanneer je ons de foto’s toestuurt en wij zullen er rekening mee houden bij het ontwikkelen van het fotoboek.

Nadat het boek is opgemaakt krijg je van ons een digitale proefversie toegestuurd waarbij je aan kunt geven of je er blij mee bent. Het is jouw fotoboek, dus wij verwerken ook graag jouw feedback erin. Wil je wellicht een andere kleur op de kaft of een iets andere indeling? Laat het ons weten, dan gaan we dit aanpassen. Bij 10Pics krijg je namelijk 1 uur correctieronde per fotoboek. Heb je echter zoveel feedback dat onze vormgevers dit niet binnen een uur kunnen verwerken, dan zullen we je op de hoogte brengen van eventuele meerkosten.

Ja, start mijn abonnement