Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Lifestyle interview – Daisy van Rixel

By 2 juli 2019No Comments
10Pics Daisy Van Rixel
10Pics Daisy Van Rixel
10Pics Daisy Van Rixel
Lifestyle interview - 10 Pics Lover Daisy van Rixel

“Het is zonde als je niks met die zorgvuldig gemaakte foto doet. Met een fotoboek van 10Pics kan ik steeds de mooie momenten weer herbeleven.”

Stilstaan is niks voor Daisy. Ze deelt het ouderschap over zoontje Mees (3 jaar), werkt vier dagen in de week en is op alle manieren in beweging. Door te sporten, maar ook door het volgen van allerlei cursussen over persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet jouw gezin eruit?

Samen met mijn zoontje Mees van drie jaar woon ik in een heerlijk huis in Beverwijk. De vader van Mees en ik zijn uit elkaar, waardoor Mees de helft van de tijd bij zijn vader woont en de andere helft bij mij.

Moeder zijn, maar dus ook ruimte voor jezelf, hoe vul je die in?

Tijd hebben voor mezelf vind ik heel belangrijk. Ik werk vier dagen in de week, maar heb door het co-ouderschap ook veel tijd voor mezelf. Op de dagen dat Mees niet bij mij is, ga ik hardlopen, handballen of volg ik een lesje yoga. Daarnaast heb ik een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling en volg ik veel workshops en trainingen hierover. Stilstaan is niks voor mij, ik wil groeien als mens. Naast deze tijd voor mezelf steek ik ook veel energie in het onderhouden van de contacten met mijn familie en vrienden. Uiteten gaan en goede gesprekken voeren onder het genot van lekkere wijntjes, heerlijk. En is Mees bij mij, dan heb ik alle aandacht voor hem. Gaan we samen op pad en op avontuur!

Je zit niet stil, dat is wel duidelijk!

Ik probeer inderdaad zoveel mogelijk mooie momenten te beleven. Midden in het leven staan, doen wat je leuk vindt, dat is heel belangrijk voor mij. Vandaar ook de constante leergierigheid naar persoonlijke ontwikkeling.

Hoe leg jij deze momenten vast?

Eigenlijk wil ik zoveel mogelijk foto’s maken met mijn goede camera, maar 9 van de 10 keer gebeurt het uiteindelijk met mijn telefoon. Deze heb ik tenslotte altijd met mij mee.

Waarom heb jij voor 10Pics gekozen?

Ik heb absoluut het geduld niet om in de avond achter de computer te zitten en een fotoboek te maken. Daarnaast wil ik er ook geen tijd voor vrijmaken, dan wil ik veel liever andere dingen doen. Toch vind ik het wel belangrijk dat er een fotoboek komt. Je hebt immers met het maken van een foto een moment willen vastleggen, een herinnering willen maken zodat je later weer dat gevoel kan oproepen. Het is dan zonde om niks met die foto te doen. Een fotoboek laten maken door 10Pics kost helemaal geen moeite. Ik selecteer een foto en stuur deze meteen door. Ik hou dit maandelijks bij, dus het is geen tijdrovende klus.

Tip van Daisy

Als vaste 10Pics-klant heb ik ook een tip! Ik ben ooit begonnen met het formaat 14×14 cm, maar het 30×30 boek vind ik het mooiste formaat. Foto’s komen dan echt goed tot hun recht.

Ook mooie herinneringen maken?