Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Waarom 10Pics De Perfecte Oplossing Is Voor Jouw Fotoboeken

By 13 mei 2024No Comments

Heb je ooit naar al die foto’s op je telefoon gekeken en gedacht: “Wat moet ik hiermee doen?”

Heb je ooit naar al die foto’s op je telefoon gekeken en gedacht: “Wat moet ik hiermee doen?” Het overkomt ons allemaal. Je maakt een berg foto’s van verjaardagen, vakanties, en alledaagse momenten, maar uiteindelijk belanden ze in de digitale vergetelheid. Dit is waar 10Pics binnenkomt. Het is een supertof concept waarbij je elke maand 10 foto’s instuurt en ik zorg ervoor dat je aan het einde van het jaar een prachtig fotoboek in handen hebt. En het mooiste? Jij hoeft niets te doen. Geen gedoe met fotoboeken maken of eindeloos foto’s selecteren. Jij kiest de momenten, en ik doe het werk.

Wat 10Pics Uniek Maakt

Het idee is simpel, maar effectief. In plaats van je overweldigd te voelen door een miljoen foto’s, stuur je gewoon elke maand je favoriete 10 in. Dat kan een gezellige brunch zijn, de eerste stapjes van je kind, of een mooie zonsondergang tijdens je vakantie. Aan het einde van het jaar krijg je een fotoboek dat jouw jaar perfect samenvat. Het is als een tijdcapsule van herinneringen die je altijd kunt terugbladeren.

Fotoboeken Op Maat

Naast 10Pics maak ik ook fotoboeken op maat. Heb je een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, een jubileum of een 18e verjaardag? Of wil je een overzicht van de eerste 18 jaar van je kind? Ik kan het voor je regelen. Jij vertelt me wat je wilt, en ik zorg ervoor dat je iets krijgt dat je nooit zult vergeten. Het draait allemaal om maatwerk en persoonlijke wensen.

Mijn Andere Passies

Maar dat is niet alles wat ik doe. Ik werk ook als fotografe, van bedrijfsfoto’s tot familiefoto’s, van zwangerschap tot pasgeborenen. Als zzp’er help ik verschillende bedrijven met hun marketing. Denk aan het beheren van sociale media, het updaten van websites, het organiseren van evenementen, en het maken van creatieve foto’s die het merk van het bedrijf versterken. En dat is nog niet alles: ik heb me ingeschreven voor een opleiding Pilates en werk aan een E-book dat mensen helpt om meer grip te krijgen op hun foto’s.

Wat Mijn Werk Verbindt

Of het nu gaat om 10Pics, fotografie, marketing, of Pilates, alles wat ik doe draait om creativiteit en visuele communicatie. Het is mijn passie om mensen te helpen herinneringen vast te leggen en te delen, en bedrijven te helpen hun verhaal te vertellen. Als je een fotoboek wilt zonder gedoe, een fotograaf zoekt, of hulp nodig hebt met marketing, ben ik er voor jou.

Dus, wat denk je? Zou 10Pics iets voor jou kunnen zijn? Neem contact op en laten we samen iets moois creëren!

 

Ja, ik wil heel graag een afspraak inplannen