Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Van Fotografie naar een creatieve onderneming en nu naar Pilates.

By 6 maart 2024maart 19th, 2024No Comments

“Net zoals het leven zelf, groeide ook mijn bedrijf, zich uitbreidend naar verschillende domeinen zoals fotografie, freelance opdrachten in webbeheer, PR, marketing en sociale media voor diverse bedrijven.”

Het is verbazingwekkend hoe een enkel idee kan uitgroeien tot iets veel groter en veelzijdiger dan ooit gedacht. Toen ik 10Pics begon, was het slechts een bescheiden onderneming, gericht op het maken van fotoboeken en het aanbieden van abonnementen. Net zoals het leven zelf, groeide ook mijn bedrijf, zich uitbreidend naar verschillende domeinen zoals fotografie, freelance opdrachten in webbeheer, PR, marketing en sociale media voor diverse bedrijven.

Maar zelfs met deze groeiende lijst van creatieve bezigheden voelde ik dat er nog een onvervulde droom was die op me wachtte, een verlangen naar iets nieuws, iets anders. En dat is waar mijn recente beslissing om een opleiding Pilates te starten in het spel komt.

Het idee om iets in de sport te doen sluimerde al geruime tijd in mijn gedachten, maar het duurde even voordat ik het perfecte pad vond dat bij mijn passie en levensstijl paste. Pilates biedt die perfecte mix van fysieke activiteit, geestelijke rust en de mogelijkheid om anderen te helpen op hun eigen reis naar welzijn.

Wat trekt me aan in Pilates? Het is niet alleen de lichamelijke uitdaging of de rustgevende aard ervan, hoewel die aspecten zeker aantrekkelijk zijn. Het is ook de gemeenschap eromheen, de mogelijkheid om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.

Het mooie van het nastreven van deze nieuwe droom is dat het perfect samengaat met mijn creatieve werkzaamheden. Het biedt een welkome afwisseling, een nieuwe bron van inspiratie die mijn andere bezigheden alleen maar verrijkt. Ik geloof er sterk in dat een veelzijdige benadering van het leven ons helpt groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Dus hier sta ik, klaar om mijn horizon te verbreden, om nieuwe vaardigheden te leren en om anderen te helpen op hun pad naar gezondheid en welzijn.

Ben je op zoek naar een prachtig fotoboek of wil je een mooie foto laten maken? Of misschien overweeg je een abonnement? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help je graag bij het realiseren van je wensen en het verwezenlijken van jouw creatieve projecten. Laat ons samen iets buitengewoons creëren.

Neem vandaag nog contact met mij op!

Ja, ik wil heel graag een afspraak inplannen