Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Leg de mooiste momenten vast

By 14 maart 2019maart 18th, 2019No Comments

De simpele momenten zijn de mooiste: leg ze vast!

Uiteraard heb je jouw telefoon of camera in de aanslag met Sinterklaas, verjaardagen, vakanties en andere bijzondere dagen om foto’s te maken. Dat zijn tenslotte de ‘hoogtepunten’ van het jaar. Deze foto’s krijgen vast een mooi plekje in een fotoboek. Toch zijn dit meestal niet de herinneringen waar je later met een glimlach op je gezicht aan terugdenkt.

Hoe simpeler hoe beter

Het zijn vooral de kleine en simpele momenten waar je aan terugdenkt. De weet je nog-herinneringen tijdens een gesprek. Kleine ogenblikjes waarbij je er niet aan gedacht hebt om de telefoon erbij te pakken. Omdat ze zo normaal lijken, niet boeiend, maar achteraf juist zo leuk gewoon zijn. Gewoon precies zoals het leven eruitziet. Niet iedereen opgedirkt tijdens een feestje, maar juist eens met een gezicht vol aarde tijdens het tuinieren.

Favoriete 10Pics momenten

Denk eens aan afgelopen maand, wat zou je je later willen herinneren? Dat leuke gesprek met een familielid? Dat wijntje bij die vrienden thuis? Bedenk je eens welke ogenblikken dierbaar voor je zijn. Hoe simpeler, hoe beter. En probeer daar de volgende keer een foto van te maken. We zullen je een handje op weg helpen met de favoriete 10Pics-momenten van onze medewerkers;

  • Een grootouder die een kopje koffie zet.
  • Het maken van een zondagochtendontbijtje samen met de kinderen.
  • Een driftbui van een kind in de supermarkt (geloof ons, later is dit om te lachen).
  • Een keiharde plensbui waar jullie in terechtgekomen zijn.
  • Een inspirerende meeting met collega’s.
Een ‘echt’ fotoboek

Het leven bestaat niet alleen uit feestdagen en vakanties (al klinkt dat wel erg goed), maar ook uit bankhang-middagen en kinderen die het huis tot een zooitje maken. Maak eens van de simpele zaken foto’s en laat het ‘echte’ leven in het fotoboek zien. Je zal merken dat je nog meer plezier gaat beleven aan het fotoboek als het een combinatie wordt van hoogtepunten en simpele, maar onbetaalbare, momenten. Zie het als een soort fotodagboek van jouw leven.

Start jouw fotodagboek

Een goede manier om hier direct mee te starten, is door ons iedere maand de 10 leukste foto’s te sturen. Dat kan gewoon per WhatsApp, wel zo makkelijk en snel. Ontvang na een jaar van 10Pics een prachtig fotoboek vol dierbare grote én kleine momenten. Wil je hier meer over weten?

We leggen het je hier graag verder uit:

Lees meer