Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Lifestyle interview – Elles Duin

By 18 maart 2019No Comments
10Pics Lifestyle Interview Elles Duin
10Pics Lifestyle Interview Elles Duin
10Pics Lifestyle Interview Elles Duin
Lifestyle interview - 10 Pics Lover Elles Duin

“10Pics neemt mijn

schuldgevoel weg…”

Weekendjes weg, haar interieur stylen, uitgebreid koken en een mannengezin onder controle houden. Elles heeft het gezellig druk.

Je hebt een echt mannengezin, vertel eens?

Ja, dat klopt. Met twee zoons en mijn vriend André overheersen de mannen ruimschoots thuis, haha! Heel gezellig en op momenten ook heel druk. Daarnaast zijn Netflix, voetbal en gamen niet meer uit ons (hun, haha) leven weg te denken.

Netflixen, voetbal en gamen. Ook jouw favoriete hobby’s?

Nee hoor! Ik zorg thuis voor de vrouwelijke touch, ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om het huis te (re)stylen. Inspiratie opdoen via magazines of Pinterest, nieuwe accessoires verzamelen, koopjes scoren op Marktplaats of lekker door een tweedehandszaakje struinen.

Hoe kom jij tot rust?

Uitgebreid ontbijten met dit mannengezin is toch wel heel erg relaxed. Niks moet, alles mag. Ook kan ik enorm genieten van koken, helemaal als iedereen het nog eens heel lekker vindt. Daarnaast vind ik lange strandwandelingen maken heerlijk, de ultieme manier om volledig tot rust te komen.

Waarom maak jij foto’s?

Ik maak veel foto’s om later weer herinneringen op te kunnen halen. Bijvoorbeeld van een leuk weekendje weg met vriendinnen. Maar ook van andere dierbare momenten maak ik foto’s, zowel van de leuke momenten als de minder leuke momenten.

Wat doe jij met je foto’s?

Het liefst maak ik daar fotoboeken van, maar door tijdgebrek kom ik daar niet aan toe. Daarom ben ik zo ontzettend blij met 10Pics. Mijn schuldgevoel over het niet maken van de fotoboeken is hierdoor volledig verdwenen. Daarnaast heb je zelfs nog de mogelijkheid om wijzigingen door te geven, want je krijgt het boek eerst nog te zien voordat deze gedrukt wordt. Het is snel, handig en ideaal voor iemand met een druk leven zoals ik.

Ook geen schuldgevoel meer?