Skip to main content

Winkelwagen

Hiep, hiep… hoera!

10Pics is geboren! Een fotodienst waar niet alleen wij, maar iedereen heel blij van gaat worden. Wij geven namelijk kostbare tijd, nemen het schuldgevoel weg en scheppen orde in de enorme chaos. En het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is ons spammen. Iedere maand stuur jij ons de 10 leukste foto’s die je hebt gemaakt, zodat wij deze na 12 maanden kunnen omtoveren naar een prachtig fotoboek.

Het staat bij heel veel mensen op de to-do lijst; het maken van een fotoboek. Maar de weken en maanden verstrijken en er is nog steeds geen beginnetje gemaakt. De foto’s nemen echter met de dag toe en het overzicht verdwijnt in rap tempo. Voordat je het weet ben je een paar jaar verder en kijk je vol jaloezie naar de fotoboeken bij vrienden.

Dit probleem behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Ook jij kan ieder jaar een prachtig fotoboek laten zien aan vrienden en familie. En het mooiste van dit hele verhaal is dat jij er bijna niets voor hoeft te doen. Too good to be true? Nee hoor, we leggen het uit;

Je fotoboek en abonnement bestellen

Kies een betaaloptie

Je kunt maandelijks betalen voor je abonnement (€ 12,50 per maand).

Kies je boek

Ok. Abonnement getackeld, what’s next? Je boek. Kies een boekformaat en vorm die je mooi vindt of dat perfect bij je budget past; er is keuze zat.

Afrekenen en starten!

Je boek reken je direct af en afhankelijk van je betaaloptie betaal je ook de eerste maand van je abonnement of het complete jaarbedrag.

De mooiste herinneringen verzamelen

Take

Fotografeer er met jouw telefoon lekker op los iedere maand. Maak kiekjes van bijzondere hoogtepunten, maar ook van alledaagse momenten, dat geeft een leuke afwisseling.

App

App ons jouw 10 leukste momenten van die maand. Leuk met een bijbehorende tekst. Hoeft niet, mag wel. Vergeten is niet mogelijk, want we sturen je een herinnering per app.

Be happy!

Ontvang na 12 maanden een fotoboek met alle bijzondere momenten van het jaar. Dus niet alleen van het Sinterklaasfeest of een verjaardag, maar echt alles!

Heb je nog vragen?

Dan kun je ons altijd bereiken

of check onze veelgestelde vragen