Skip to main content

Winkelwagen

Christmas is Coming!

Tussen alle voorbereidingen voor het kerstdiner door, de kerstvakantie van de kinderen en de bijbehorende opvangproblematiek, is het op tijd regelen van cadeaus voor het gezin, de familie, wellicht ook nog vrienden vaak een crime! Een enorm tijdrovende klus. Niet alleen het bedenken van alle cadeaus, maar ook het halen ervan. Gezellig met duizend andere gestreste mensen in een warme winkel staan. De kerstsfeer is dan ver te zoeken.

10Pics biedt het perfecte cadeau. Geef deze kerst eens een fotoboek cadeau! Een mooi moment om het juist nu te geven zodat de ontvanger het nieuwe jaar direct kan beginnen met het sturen van 10 foto’s per maand. 12 maanden later is dit in een prachtig vormgegeven fotoboek omgetoverd. Een cadeau waar iemand dus vaak plezier van gaat hebben. Je geeft niet alleen een berg kostbare tijd cadeau, je verlost iemand ook van het eeuwige schuldgevoel over het niet maken van een fotoboek. Geen gezucht en gesteun meer; dat fotoboek komt er nu daadwerkelijk aan en dat heb jij gegeven! Prachtig toch?

Kijk op onze ‘a special gift’ pagina voor de diverse mogelijkheden. Voor jou dit jaar dus geen cadeaustress meer. Die hebben wij maar even mooi voor je getackeld. Merry Christmas!

Weg met de cadeaustress

Geef een 10pics fotoboek

en leg al het moois van 2019 vast!