Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

December

By 8 december 2022No Comments

“Volgend jaar ga ik het ECHT anders doen. Het moet nu toch echt gebeuren.”

10Pics Inge Walta Over 10Pics
Ja, ik wil heel graag een jaarabonnement

Nieuw jaar! Nieuwe JIJ! Toch? 

Laat mij eens raden, het einde van het jaar is weer inzicht. We zitten alweer in december en jij hebt het over 2023. Over hoe je het nu ECHT anders gaat doen, ben ik al warm?!

Maar waarom doen we dat toch elke keer weer, elke keer zeggen we weer tegen onszelf aankomend jaar ga ik het anders doen…….

Zelf heb ik hier gelukkig geen last van, met dankbaarheid kijk ik terug naar het afgelopen jaar. Natuurlijk loopt het nooit zoals je in je hoofd hebt, maar daar zit ook het probleem. Het leven is niet maakbaar.

Ik leef per dag! Natuurlijk met doelen, maar ook met de wetenschap, dat het morgen weer heel anders kan zijn. Mijn man vindt het aan de ene kant heel fijn dat ik per dag leef, maar aan de andere kant vindt hij het ook lastig. Hij is een echte planner, wil alles helemaal uitgestippeld hebben etc.

Gelukkig hebben we hier een mooie middenweg in gevonden, een beetje uitstippelen is goed, want je moet ook altijd blijven dromen. Maar ook een beetje Go With The Flow.

Maar als jij denkt volgend jaar doe ik het anders! Begin dan ook met het vastleggen van jouw herinneringen in een tof jaarboek.

Start NU met een jaarabonnement van 10Pics.

Je krijgt nu een leuke korting van €7,50 (kortingscode:10PICS_ACTIE-2023) en een 3-in-1 lenssetje voor je smartphone cadeau.

Geniet van deze maand, leg vooral de dierbare herinneringen vast.

Lieve groet Inge