Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Jij in de hoofdrol!

By 10 juli 2022december 8th, 2022No Comments

Het leven is een aaneenschakeling van herinneringen, een film waarin jij de hoofdrol speelt. In het leven is niks zeker, de enige zekerheid die hebt is dat je doodgaat.”

Ja, ik wil heel graag een jaarabonnement

 Zo die komt even binnen, want je weet het is zo ontzettend waar! Het is een feit, je kunt daar niets aan veranderen.

Je hebt in je leven hoogte- en dieptepunten, het kan niet altijd rozengeur en maneschijn zijn, dat is nou eenmaal een gegeven. Het leven houdt met niemand rekening. Dat maakt het leven ook zo bijzonder. Iedereen heeft altijd over je leeft maar één keer, maar dat klopt helemaal niet.

Je leeft elke dag, doodgaan dat doe je één keer.

Elke dag maak je weer nieuwe herinneringen, dit hoeven echt geen grootse herinneringen te zijn hoor. Vaak zijn die hele kleine simpele, lieve en ‘gewone’ momentjes, de fijnste herinneringen. Helemaal als dit een herinnering is, waar een dierbaar persoon op staat die er niet meer is.

En zeg nou eens eerlijk, denk je weleens bij jezelf, wat ga ik met al die mooie herinneringen doen?!  Of ik moet daar echt wat meedoen…….Wat nou als mijn telefoon er opeens mee ophoudt of mijn computer opeens niet meer aangaat, wat dan?? Dan zijn al die herinneringen, alleen nog maar herinneringen in je hoofd. Ook heel mooi, maar ze kunnen niet meer tastbaar gemaakt worden.

Al die mooie momentjes, maar ook de droevige herinneringen, deze horen allemaal bij jouw leven. Bij jouw film, waar jij de hoofdrol inspeelt met al je dierbare om je heen. Het is toch eeuwig zonde dat je helemaal niks met je herinneringen doet. Hoe fijn zou het zijn dat je vanaf nu je herinneringen vast laat leggen in toffe fotoboeken.

Start NU met je jaarabonnement, het maakt niet uit wanneer je start.

Hoe heerlijk is het als jouw fotoboek begint met de heerlijke zomeravonden, die heerlijke dag op het strand en die fijne vakantie in Spanje.

Het jaarabonnement is als volgt, jij stuurt mij je 10 mooiste foto’s per maand, het werk laat jij aan mij over. Ik hoor je denken, ja maar ik red dat echt niet met die 10 foto’s in de maand. Dan stuur je van de zomervakantie toch wat meer foto’s, dat kan prima. Stuur je in september of oktober weer wat minder foto’s. En het is echt geen ramp hoor als je fotoboek wat dikker wordt.

Heerlijk juist, met al die fijne herinneringen!

 

Carpe Diem!