Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Lifestyle interview – Sandra Niesten

By 25 april 2019No Comments
Lifestyle interview - 10 Pics Lover Sandra Niesten

“10Pics heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kinderen een prachtige herinnering kan meegeven”

Bij Sandra zie je gelijk een powervrouw. Dat kan ook bijna niet anders als je een eigen bedrijf moet combineren met het opvoeden van drie pubers als alleenstaande moeder.

Je hoeft ons niet te vertellen dat jij best een druk leven hebt!

Ja, dat kan je wel zeggen. Als eigen ondernemer en alleenstaande moeder van drie schoolgaande kinderen is er altijd wel iets te doen. Mijn zoon Jordi (19 jaar) studeert en zit in zijn tweede jaar. Dochter Mayte (17 jaar) zit in 4 havo en mijn jongste dochter Senna (11 jaar) zit in groep 8. Druk genoeg eigenlijk al, maar het gaat nog leuker (lees: drukker) worden: Senna heeft haar eigen YouTube-kanaal en een Instagramaccount met meer dan 100.000 volgers en daar is het hele gezin lekker mee bezig. Mayte edit de filmpjes en Jordi brengt haar geregeld naar haar afspraken als chauffeur. Hartstikke leuk om te doen! Daarnaast heb ik een eigen bedrijf als business coach voor vrouwelijke ondernemers.

Wow, never a dull moment…

Dat klopt, bij ons is er altijd reuring. We hoeven ons nooit te vervelen.

Wat doe jij om aan de drukte te ontsnappen?

Ik kan enorm uitkijken naar vakanties. Het liefst ga ik met de kinderen naar de Spaanse kust in de omgeving van Alicante. Overdag lekker relaxen op het strand of een leuke stad bezoeken. In de avond naar een haventje en tapas eten.

Jullie zijn als gezin behoorlijk in de weer met video & fotografie, wat betekent het vastleggen van momenten voor jou?

In ons huis draait het natuurlijk om het opnemen van de juiste momenten voor de sociale media. Toch zijn de simpele momenten, de niet-geregisseerde, vaak het mooist.

Welke foto is het belangrijkst voor je?

Dat is een foto uit 2008 die in Alicante is genomen van mijn man Carlos en de kinderen. In 2009 is Carlos overleden en dan besef je pas echt hoe belangrijk foto’s zijn. Het zijn dan herinneringen die achterblijven en de foto’s maken deze herinneringen tastbaar.

Dat brengt ons ook bij 10Pics, waarom heb jij daarvoor gekozen?

Voor mijn kinderen wilde ik heel graag een mooi fotoboek met daarin de foto’s van hun vader. Ik zag er enorm tegenop om dat zelf te doen, vanwege alle emoties. 10Pics heeft ervoor gezorgd dat alle foto’s nu in een mooi fotoboek staan. Op deze manier heb ik mijn kinderen een prachtig cadeau kunnen geven. Ik ben jullie daar erg dankbaar voor.

Het is mooi om te lezen wat 10Pics voor haar klanten kan betekenen. Hier doen we het echt voor.

Het is zo makkelijk en ideaal. Omdat we allemaal erg blij zijn met het resultaat, zijn we direct begonnen met het abonnement dat we iedere maand 10 foto’s insturen. Zo blijven we mooie herinneringen vormgeven in een fotoboek. Wij zijn fan!

Ook mooie herinneringen maken?