Skip to main content

Winkelwagen

Lifestyle

Lifestyle interview – Marlies de Weijer

By 23 mei 2019No Comments
Lifestyle interview - 10 Pics Lover Marlies de Weijer

“Zo leuk om nu ook eens een fotoboek vol ‘gewone’ momenten thuis te hebben liggen in plaats van alleen maar vakantieboeken.”

Geen poespas of overbodig gesleur met camera’s, Marlies maakt al haar foto’s met haar telefoon. En daar bleven ze tot voor kort ook meestal op staan.

Wat is jouw favoriete bezigheid?

Ik heb niet echt één favoriete activiteit, juist de afwisseling van meerdere bezigheden vind ik leuk. Zo vind ik het heerlijk om met de hond in de ochtend een strandwandeling te maken of om in de weekenden, met lekker weer, naar een leuke sportwedstrijd van de kinderen te kijken.

Ik hou ook van spontane borrels en etentjes met vrienden of familie. Samen lekker ongedwongen koken en bijkletsen. Van dat soort momenten kan ik echt genieten. Het hoeft niet groots of meeslepend te zijn, maar juist klein en intiem vind ik puur geluk.

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

Het liefste breng ik de vakanties door in de buurt van mooie natuur. Overdag met het gezin iets actiefs ondernemen zoals wandelen of een stad ontdekken en dan aan het einde van de middag heerlijk relaxen op een gezellig terras of langs het zwembad.

Hoe maak jij foto’s en wat doe je er daarna mee?

Omdat ik altijd mijn telefoon bij me heb, maak ik daar ook mijn foto’s mee. Het probleem hiermee is echter dat de foto’s daar ook op bleven staan. Ik deed er bijna niks mee. Heel soms, echt sporadisch, dan zette ik ze op de computer. En was ik echt in een goede bui, dan zocht ik de foto’s uit voor een fotoboek na een vakantie.

Waarom heb je voor 10Pics gekozen?

Een concept als 10Pics is voor mensen als mij in de markt gezet, dat weet ik zeker. Het is zo ontzettend makkelijk, het kost geen tijd meer en het ‘gedoe’ is over. Ik heb gekozen voor een maandabonnement zodat ik enkel 10 foto’s per maand hoef te appen en de rest wordt voor je gedaan. Na een jaar heb je dan een ontzettend leuke terugblik thuis liggen. Supermakkelijk.

Het is ook leuk om nu eens een ‘normaal’ fotoboek te hebben in plaats van alleen maar vakantieboeken. Ik nam alleen de moeite om een boek te maken ná een vakantie, maar een fotoboek van het leven daarbuiten is ook zo mooi en dierbaar. Uiteindelijk blijken juist die ‘gewone’ momenten de leukste te zijn om op terug te kijken.

Dus voor jou geen ‘gedoe’ meer betreft de foto’s

Ik ben helemaal om. Naast het maandabonnement laat ik nu ook al mijn vakantieboeken door 10Pics maken. Zo heb ik weer meer tijd om te doen wat ik leuk vind.

Ook mooie herinneringen maken?