De healthy lifestyle journal

Een journal die je voor werk, school, privé, studie, of gewoon om te journallen kunt gebruiken. Omdat wij een gezonde leefstijl belangrijk vinden, zit deze journal ook vol met healthy lifestyle tips. Van recepten tot mindset en yogaoefeningen. Een journal die je overal mee naar toe wilt nemen dus. Om je zoveel mogelijk vrijheid te geven, hebben we er een datumloze journal van gemaakt. Inclusief een dag, week en maandoverzicht.

Afspraken, notities, verjaardagen & healthy lifestyle tips

Een journal waar je al gauw niet meer zonder kunt. Door de duidelijke overzichten loopt jouw hoofd niet meer over van alle ideeën. Schrijf alles van je af terwijl je langs de handgetekende illustraties bladert. Jouw nieuwe journal bestel je via het formulier en ontvang je over 1-2 weken.

  • Ongedateerd
  • Dag, week & maandoverzichten
  • Ruimte voor notities
  • Quotes, recepten, oefeningen
  • Reflecteren

”Wat een fijne en mooie journal! Heel overzichtelijk, en mooi formaat. Makkelijk om mee te nemen”

Neem een kijkje in de journal

Eindelijk een gestructureerde, goed geplande week

Jezelf een boost geven door bij te houden wat je allemaal goed hebt gedaan

1 plek waar je álles in kwijt kunt. Nooit meer notities kwijtraken

Wie zijn wij?

Inge

Mijn naam is Inge Walta, oprichter van 10Pics. De fotoboeken zijn meer dan alleen een verzameling van foto’s – ze vertellen een verhaal en vangen de emotie en sfeer van het moment.

Bij 10Pics combineer ik mijn passie voor fotografie en design om persoonlijke en unieke fotoboeken te maken. En ik vind het geweldig dat ik samen met Kelly deze fantastische journal heb mogen ontwikkelen.

Kelly

Tekenen geeft mij heel veel positieve energie! Mooie dingen maken, elke keer wat nieuws tekenen, en dat ook nog voor werk. Naast tekenen heb ik een passie voor websites maken, en deze twee mooie onderdelen heb ik nu samengevoegd. Zo maak ik websites met handgetekende illustraties, maar maak ik daarnaast ook illustraties voor bijzondere projecten zoals deze journal.