Geef deze kerst een bon van 10Pics cadeau!

10 foto’s per maand, 1 fotoboek per jaar

Tussen alle voorbereidingen voor het kerstdiner door, de kerstvakantie van de kinderen en de bijbehorende opvang-problematiek, is het op tijd regelen van cadeaus voor het gezin, de familie en wellicht ook nog vrienden vaak een crime! Een enorm tijdrovende klus. Niet alleen het bedenken van alle cadeaus, maar ook het halen ervan. Gezellig met duizend andere gestresste mensen in een warme winkel staan. De kerstsfeer is dan ver te zoeken.  

Geef deze kerst bon van 10Pics cadeau. Een mooi moment om het juist nu te geven zodat de ontvanger het nieuwe jaar direct kan beginnen met het sturen van 10 foto’s per maand. Na 6 maanden ontvangt de ontvanger een te gekke preview inclusief een selectie afgedrukte foto’s en 12 maanden later is dit in een prachtig vormgegeven fotoboek omgetoverd. Een cadeau waar iemand dus regelmatig plezier van gaat hebben. Je geeft niet alleen een berg kostbare tijd cadeau, je verlost iemand ook van het eeuwige schuldgevoel over het niet maken van een fotoboek. Geen gezucht en gesteun meer; dat fotoboek komt er nu daadwerkelijk aan en dat heb jij gegeven! Prachtig toch?

Dag schuldgevoel, hallo kostbare tijd!

Ja, ik geef een abonnement cadeau! 📸

Wie maakt mijn fotoboek?

De 10 foto’s de ontvanger maandelijks toestuurt zijn persoonlijk. Daarom is het wel zo fijn om te weten wie de foto’s ontvangt en het uiteindelijke fotoboek maakt. Ik zal je direct gerust stellen… 10Pics is een zeer persoonlijke service.

Mijn naam is Inge. Ik ben fotografe en online onderneemster en ik ben de persoon naar wie je de foto’s stuurt en jouw fotoboek maakt. Je kunt mij jouw foto’s toesturen via WhatsApp, Telegram of WeTransfer. Ik ga zeer zorgvuldig met jouw foto’s om en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat jouw foto’s op het internet worden gepubliceerd.

Mijn doel is om foto’s de aandacht te geven die ze verdienen. Want wat is er nou leuker om zo nu en dan eens heerlijk te bladeren in een fotoboek met foto’s van jouw prachtjaar?

Cadeaubon bestellen
Over 10Pics
Over 10Pics
Over 10Pics Inge Walta

Hoe stuur ik de foto’s toe?

Maandelijks stuurt de ontvanger de 10 mooiste foto’s toe. Natuurlijk willen we dat proces zo eenvoudig mogelijk laten verlopen. Omdat 95% van de foto’s tegenwoordig met een smartphone wordt geschoten hebben we ervoor gekozen om WhatsApp te gebruiken.

Maakt de ontvanger geen gebruik van WhatsApp of staan de foto’s op de computer, laptop of externe harde schijf? Geen probleem! Stuur ze dan via WeTransfer of Telegram. Het e-mailadres (wanneer er wordt gekozen voor WeTransfer) of het telefoonnummer (wanneer er wordt gekozen voor WhatsApp of Telegram) ontvang je zodra het abonnement is gestart.

Weet je heel zeker dat de ontvanger meer dan genoeg foto’s heeft om in één keer een fotoboek te laten maken? Ook dan is een cadeaubon een heel goed idee! 

Cadeaubon bestellen

Kwaliteit van het boek

Een fotoboek van 10Pics is van prachtige kwaliteit. Zo is elk boek standaard vlakliggend. Dit betekent dat de pagina’s vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Vooral panorama foto’s komen op die manier volledig tot hun recht. Het papier is zeer stevig met een gewicht van 340 gram en een satijnglanzen afwerking.

De omslag bestaat uit een harde kaft welke voorzien is van een foto. De foto die op de kaft wordt gebruikt is in overleg. Voor het allerbeste resultaat worden kleine nabewerkingen uitgevoerd. Denk daarbij aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan.

Cadeaubon bestellen

Andere veelgestelde vragen

Hoeveel foto's kunnen er in het fotoboek?

In het fotoboek kunnen maximaal 120 foto’s worden geplaatst. Heb je minder foto’s? Dan is dat natuurlijk geen probleem en worden er minder foto’s in het boek verwerkt. Wij adviseren wel om minimaal 60 foto’s in het boek te verwerken om een ‘leeg’ boek te voorkomen.

Natuurlijk gaat dit geen probleem worden aangezien jij 10 foto’s per maand mag doorsturen 🙂

Wat is het formaat van het boek?

Bij het bestellen van het boek heb je de keuze uit vier verschillende formaten, namelijk:

  • Vierkant normaal (210 x 210 mm)
  • Vierkant groot (300 x 300 mm)
  • A4 liggend (297 x 210 mm)
  • A4 staand (210 x 297 mm)

Wat kost het laten maken van een fotoboek?

Het laten maken van een fotoboek kost € 12,50 per maand, gedurende 12 maanden. Voor dit bedrag krijg je na een jaar een kwalitatief hoogstaand boek met topkwaliteit fotopapier. Daarnaast wordt het boek persoonlijk voor jou gemaakt door Inge, de eigenaresse van 10Pics. Er wordt daarbij zeer secuur met jouw foto’s omgegaan. Ook nabewerkingen van foto’s (denk aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan) zijn bij deze prijs inbegrepen.

Moet ik een tekst meesturen met de foto’s?

Bij het versturen van de foto’s mag je een tekst per foto of een korte samenvatting van de foto’s meesturen, maar dit hoeft zeker niet.

Hoeveel invloed heb ik zelf op het uiteindelijke fotoboek?

Mocht je specifieke wensen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. Voeg ze toe wanneer je ons de foto’s toestuurt en wij zullen er rekening mee houden bij het ontwikkelen van het fotoboek.

Nadat het boek is opgemaakt krijg je van ons een digitale proefversie toegestuurd waarbij je aan kunt geven of je er blij mee bent. Het is jouw fotoboek, dus wij verwerken ook graag jouw feedback erin. Wil je wellicht een andere kleur op de kaft of een iets andere indeling? Laat het ons weten, dan gaan we dit aanpassen. Bij 10Pics krijg je namelijk 1 uur correctieronde per fotoboek. Heb je echter zoveel feedback dat onze vormgevers dit niet binnen een uur kunnen verwerken, dan zullen we je op de hoogte brengen van eventuele meerkosten.

Cadeaubon bestellen