Een harmonica mini boekje?

Een klein cadeau van grote waarde….

Een harmonica mini boekje, een leuke hebbedingetje voor iedereen.

Het is een klein lief boekje, welke is voorzien van een schitterende magneetsluiting. Vanwege het praktische formaat 70 x 70 mm past dit mooie mini boekje in elke handtas en/of broekzak. Het staat prachtig op je (bijzet) tafel, een echt sieraad op mee te pronken.

De foto’s worden goed beschermd dankzij de slimme magneetsluiting. En je kunt kiezen tussen 5 mooie designs op de buitenzijde van het boekje!

Het harmonica mini boekje is een fantastisch lief klein cadeau, maar zo ontzettend waardevol……

Ja, ik wil een harmonica mini boekje laten maken! 📸

Wie maakt mijn harmonica mini boekje?

De foto’s die jij wilt laten verwerken in een fotoboek zijn persoonlijk. Daarom is het wel zo fijn om te weten wie jouw fotoboek maakt. Ik zal je direct gerust stellen… 10Pics is een zeer persoonlijke service.

Mijn naam is Inge. Ik ben fotografe en online onderneemster en ik ben de persoon die jouw mini harmonica boekje zal maken. Je kunt mij jouw foto’s toesturen via WhatsApp, Telegram of WeTransfer. Ik ga zeer zorgvuldig met jouw foto’s om en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat jouw foto’s op het internet worden gepubliceerd.

Mijn doel is om foto’s de aandacht te geven die ze verdienen. Want wat is er nou leuker om eindelijk iets met je foto’s te doen. Of het nou om een harmonica mini boekje gaat, of om een jaarboek gaat, veel is mogelijk!

Jouw foto’s verdienen die aandacht, het is je kostbaarste bezit.

Ja, maak mijn harmonica mini boekje

Wat is de kwaliteit van het harmonica mini boekje?

Het harmonica mini boekje is 70 x 70 mm, deze past perfect in je handtas en staat fantastisch op (bijzet) tafel. Het boekje is voorzien van een magneetsluiting. Er kunnen 18 foto’s in en deze worden op het prachtige Mohawk Eggshell papier gedrukt en heeft de dikte van 216 gram. Daardoor kan het harmonica mini boekje mooi staand en open neergezet worden. En als je deze mee wilt nemen, dan vouw je het boekje dicht met de prachtige magneetsluiting.

De levertijd van dit prachtige lieve boekje is ongeveer 10 werkdagen.

Direct bestellen

Andere veelgestelde vragen

Hoeveel foto's kunnen er in het fotoboek?

In het fotoboek kunnen maximaal 120 foto’s worden geplaatst. Heb je minder foto’s? Dan is dat natuurlijk geen probleem en worden er minder foto’s in het boek verwerkt. Wij adivseren wel om minimaal 60 foto’s in het boek te verwerken om een ‘leeg’ boek te voorkomen.

De prijs van het fotoboek is altijd € 132,50 ongeacht het aantal foto’s dat je erin laat verwerken.

Wat is het formaat van het boek?

Bij het bestellen van het boek heb je de keuze uit vier verschillende formaten, namelijk:

  • Vierkant normaal (210 x 210 mm)
  • Vierkant groot (300 x 300 mm)
  • A4 liggend (297 x 210 mm)
  • A4 staand (210 x 297 mm)

De prijs van het fotoboek is altijd € 132,50 ongeacht het formaat van het boek.

Wat kost het laten maken van een fotoboek?

Het laten maken van een fotoboek kost € 132,50. Voor dit bedrag krijg je een kwalitatief hoogstaand boek met topkwaliteit fotopapier. Daarnaast wordt het boek persoonlijk voor jou gemaakt door Inge, de eigenaresse van 10Pics. Er wordt daarbij zeer secuur met jouw foto’s omgegaan. Ook nabewerkingen van foto’s (denk aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan) zijn bij deze prijs inbegrepen.

Moet ik een tekst meesturen met de foto’s?

Bij het versturen van de foto’s mag je een tekst per foto of een korte samenvatting van de foto’s meesturen, maar dit hoeft zeker niet.

Hoe moet ik mijn foto's versturen?

Maandelijks stuur je jouw 10 mooiste foto’s toe. Natuurlijk willen we dat proces zo eenvoudig mogelijk laten verlopen. Omdat 95% van de foto’s tegenwoordig met een smartphone wordt geschoten hebben we ervoor gekozen om WhatsApp te gebruiken.

Maak je geen gebruik van WhatsApp of staan je foto’s op je computer, laptop of externe harde schijf? Geen probleem! Je kunt ze ook toesturen via WeTransfer of Telegram. Het e-mailadres (wanneer je kiest voor WeTransfer) of het telefoonnummer (wanneer je kiest voor WhatsApp of Telegram) ontvang je zodra je abonnement is gestart.

Hoeveel invloed heb ik zelf op het uiteindelijke fotoboek?

Mocht je specifieke wensen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. Voeg ze toe wanneer je ons de foto’s toestuurt en wij zullen er rekening mee houden bij het ontwikkelen van het fotoboek.

Nadat het boek is opgemaakt krijg je van ons een digitale proefversie toegestuurd waarbij je aan kunt geven of je er blij mee bent. Het is jouw fotoboek, dus wij verwerken ook graag jouw feedback erin. Wil je wellicht een andere kleur op de kaft of een iets andere indeling? Laat het ons weten, dan gaan we dit aanpassen. Bij 10Pics krijg je namelijk 1 uur correctieronde per fotoboek. Heb je echter zoveel feedback dat onze vormgevers dit niet binnen een uur kunnen verwerken, dan zullen we je op de hoogte brengen van eventuele meerkosten.

Ja, maak mijn harmonica mini boekje