Fotoboek laten maken?

Leuke aanbieding voor jou en ervaar het gemak van 10Pics

Honderden, misschien wel duizenden, foto’s heb je gemaakt. Digitaal kom je om in tientallen fotomapjes en je smartphone loopt over. En ooit, (echt waar!) ooit ga je fotoboeken maken. Sure, I know better…

10Pics heeft een leuke aanbieding voor jou en neemt dit karwei voor je uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is mij jouw foto’s toe te sturen en ik maak er een onvergetelijk mooi boek van. Start vandaag nog en jouw fotoboek, met mooiste herinneringen, wordt binnen 3 weken thuisbezorgd.

Ja, ik wil een onvergetelijk fotoboek laten maken! 📸

Wie maakt mijn fotoboek?

De foto’s die jij wilt laten verwerken in een fotoboek zijn persoonlijk. Daarom is het wel zo fijn om te weten wie jouw fotoboek maakt. Ik zal je direct gerust stellen… 10Pics is een zeer persoonlijke service.

Mijn naam is Inge. Ik ben fotografe en online onderneemster en ik ben de persoon die jouw fotoboek zal maken. Je kunt mij jouw foto’s toesturen via WhatsApp, Telegram of WeTransfer. Ik ga zeer zorgvuldig met jouw foto’s om en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat jouw foto’s op het internet worden gepubliceerd.

Mijn doel is om foto’s de aandacht te geven die ze verdienen. Want wat is er nou leuker om zo nu en dan eens heerlijk te bladeren in een fotoboek. Of het nou om een vakantieboek gaat, een familieboek of een boek met foto’s van je huisdier(en). Alles is mogelijk!

Ja, maak mijn fotoboek
Over 10Pics
Over 10Pics
Over 10Pics Inge Walta
10Pics Fotoboek Abonnement Voorbeeld

Wat is de kwaliteit van het boek?

Een fotoboek van 10Pics is van prachtige kwaliteit. Zo is elk boek standaard vlakliggend. Dit betekent dat de pagina’s vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Vooral panorama foto’s komen op die manier volledig tot hun recht. Het papier is zeer stevig met een gewicht van 340 gram en een satijnglans afwerking.

Maar jij hebt nu gekozen voor het A4 Special Fotoboek, deze is ook van prachtige kwaliteit. Dit boek is hoogwaardig gebonden, de bladen lopen niet naadloos in elkaar over. Het papier heeft een gewicht van 200 gram en ook een satijnglans afwerking.

De omslag bestaat uit een harde kaft welke voorzien is van een foto. De foto die op de kaft wordt gebruikt is in overleg. Voor het allerbeste resultaat worden kleine nabewerkingen uitgevoerd. Denk daarbij aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan.

Direct bestellen

Andere veelgestelde vragen

Hoeveel foto's kunnen er in het fotoboek?

In het fotoboek kunnen maximaal 120 foto’s worden geplaatst. Heb je minder foto’s? Dan is dat natuurlijk geen probleem en worden er minder foto’s in het boek verwerkt. Wij adivseren wel om minimaal 60 foto’s in het boek te verwerken om een ‘leeg’ boek te voorkomen.

De prijs van het fotoboek is altijd € 132,50 ongeacht het aantal foto’s dat je erin laat verwerken.

Wat is het formaat van het boek?

Bij het bestellen van het boek heb je de keuze uit vier verschillende formaten, namelijk:

  • Vierkant normaal (210 x 210 mm)
  • Vierkant groot (300 x 300 mm)
  • A4 liggend (297 x 210 mm)
  • A4 staand (210 x 297 mm)

De prijs van het fotoboek is altijd € 132,50 ongeacht het formaat van het boek.

Wat kost het laten maken van een fotoboek?

Het laten maken van een fotoboek kost € 132,50. Voor dit bedrag krijg je een kwalitatief hoogstaand boek met topkwaliteit fotopapier. Daarnaast wordt het boek persoonlijk voor jou gemaakt door Inge, de eigenaresse van 10Pics. Er wordt daarbij zeer secuur met jouw foto’s omgegaan. Ook nabewerkingen van foto’s (denk aan het lichter of donkerder maken van foto’s of het bijsnijden ervan) zijn bij deze prijs inbegrepen.

Moet ik een tekst meesturen met de foto’s?

Bij het versturen van de foto’s mag je een tekst per foto of een korte samenvatting van de foto’s meesturen, maar dit hoeft zeker niet.

Hoe moet ik mijn foto's versturen?

Maandelijks stuur je jouw 10 mooiste foto’s toe. Natuurlijk willen we dat proces zo eenvoudig mogelijk laten verlopen. Omdat 95% van de foto’s tegenwoordig met een smartphone wordt geschoten hebben we ervoor gekozen om WhatsApp te gebruiken.

Maak je geen gebruik van WhatsApp of staan je foto’s op je computer, laptop of externe harde schijf? Geen probleem! Je kunt ze ook toesturen via WeTransfer of Telegram. Het e-mailadres (wanneer je kiest voor WeTransfer) of het telefoonnummer (wanneer je kiest voor WhatsApp of Telegram) ontvang je zodra je abonnement is gestart.

Hoeveel invloed heb ik zelf op het uiteindelijke fotoboek?

Mocht je specifieke wensen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. Voeg ze toe wanneer je ons de foto’s toestuurt en wij zullen er rekening mee houden bij het ontwikkelen van het fotoboek.

Nadat het boek is opgemaakt krijg je van ons een digitale proefversie toegestuurd waarbij je aan kunt geven of je er blij mee bent. Het is jouw fotoboek, dus wij verwerken ook graag jouw feedback erin. Wil je wellicht een andere kleur op de kaft of een iets andere indeling? Laat het ons weten, dan gaan we dit aanpassen. Bij 10Pics krijg je namelijk 1 uur correctieronde per fotoboek. Heb je echter zoveel feedback dat onze vormgevers dit niet binnen een uur kunnen verwerken, dan zullen we je op de hoogte brengen van eventuele meerkosten.

Ja, maak mijn fotoboek